Testimoniale

Maria Văleanu

Administrator, Irmar Consulting

„Am lucrat cu Nina, care a dovedit la modul concret temeinice cunoştinţe de specialitate, precum şi eficientă în aplicarea acestora şi a intrumentarului specific activităţii de psiholog. A înţeles că, într-o organizaţie, rolul psihologului este de a pune tot ce ştie şi poate ca psiholog în folosul dinamizării activităţii, creşterii motivaţiei echipei şi sprijinirii actului decizional managerial. A fost un sprijin deosebit de important pentru angajaţi şi pentru echipa managerială. Am colaborat pe proiecte de recrutare şi selecţie ,evaluarea performanţelor angajaţilor,evaluarea satisfacţiei angajaţilor,analize privind problemele organizaţionale (onboarding, acomodare pe diverse poziţii organizaţionale, fluctuaţia de personal, stresul ocupaţional, etc), testare psihologică în selecţie şi pentru compatibilizarea echipelor de muncă şi coaching în diverse etape ale activitӑţii organizaţionale.”

Alex Oproiu

Managing Partner, TGB Management

“Nina este un mix aparte, dând dovadă de o abordare mai rar întâlnită: obiectivitate empatică. Cu alte cuvinte, știe să se pună în pielea tuturor, dar să livreze în același timp cea mai bună recomandare, atunci când situația o cere. Am cunoscut-o atât în calitatea ei de “pescar de oameni”, cât și în cea de formator, așa că pot recomanda liniștit oricui să lucreze cu ea!”

Olga Miloiu

Director Executiv, Budureasca

„Colaborez cu Nina de mulţi ani şi de fiecare dată a fost un real sprijin pentru noi, în derularea proceselor de recrutare şi selecţie de personal, şi nu numai. S-a dovedit faptul că apelând la specialişti cum este Nina ai şanse reale să construieşti o echipa valoroasă şi stabilă, minimizând în acelaşi timp riscul reluării proceselor de selecţie (datorită alegerilor greşite şi probelor de lucru eşuate). Implicarea Ninei în procesele noastre de evaluare şi selecţie au devenit o garanţie pentru alegerea omului potrivit, la locul potrivit. Colaborarea cu ea a fost şi continuă să fie un real folos, pentru că vizăm menţinerea unei echipe de lucru omogene, pe care să ne putem baza pe termen mediu şi lung, iar pentru asta nu este suficient doar un proces de selecţie calitativ, ci este necesară o colaborare permamenta cu un specialist care poate pune umărul la menţinerea unui mediu pozitiv şi favorabil dezvoltării personale şi profesionale a echipei în ansamblu şi a fiecărui membru în parte.”

Lavinia Ţurcanu

General Manager, JPS Group

„O recomand pe Nina deoarece colaborarea cu ea m-a ajutat foarte mult în munca de conducere. Mulţi primesc sfaturi puţini au de câştigat. Nina este un profesionist a cărui insight îţi aduce numai satisfacţii. Nina are arta de a vedea lucrurile invizibile ceea ce o face un psiholog şi un consultant foarte bun. Îţi poate da o imagine extrospectivă asupra situaţiei - văzută din exterior spre interior când tu ai tendinţa de a privi în mod introspectiv dinăuntru spre afară. În ce priveşte partea de recrutare, a adus valoare deosebită prin selecţia posibililor candidaţi. Profilul său şi experienţă de psiholog şi coach ne-a fost de mare ajutor.”

Mircea Săplăcan

Director General, Emiral Media Productions

„Am lucrat cu Nina Sofian atât pentru evaluarea personalului existent cât și pentru creșterea calității procesului de recrutare. După această activitate am putut să înțeleg mai clar personalitatea și competențele celor din echipă aspect care contribuie la eficientizarea activității. Apreciez în mod deosebit la Nina implicarea în discuțiile cu echipa Emiral Media. Colegii au înțeles ce puncte forte au și care sunt aspectele de îmbunătățit; îi simt mai conștienți și motivați după această acțiune. Mi s-a părut deasemenea importantă evaluarea proprie. Pentru a-ți asuma responsabilități trebuie să te cunoști din ce în ce mai bine. Se aplică cu succes și motto-ul meu: nu încerca de fiecare dată, mergi la sigur! ”

Benchmark Profile

Societatea, mediul de business si noi ca persoane evoluăm constant, de aceea din 2012 am dezvoltat Benchmark Profile ca o divizie de consultanță în resurse umane și coaching a companiei mamă Benchmark.

Nina Sofian